Terramagon +7

79 900 Ft
Eladó: Nidolife
eladó összes terméke
Elérhetőség: elfogyott
Garancia: 6 hónap
Szállítás:
A TERMÉK JELENLEG
NEM RENDELHETŐ!
kívánságlistára

Kapcsolódó termékekA Terramagon+7 pulzáló mágnesterápiás készülék használatával nemcsak általános kedélyállapotán, közérzetén javíthat, de egész testét energizálhatja:

A mágneses tér jótékony hatása

Földünk mágneses tere az utóbbi 100 évben nagymértékben csökkent, hiszen betonépítményeink páncélként borítják bolygónkat, így az emberi test is egyre kevésbé részesülhet e jótékony mágneses energiából. A minket körülvevő elektromos berendezések tovább torzítják a gyenge mágneses teret: ennek csökkenése és a betegségek kialakulása között szoros összefüggés figyelhető meg.
Megnövekedett a szív- és érrendszeri, mozgásszervi és daganatos megbetegedések száma. A lakosság 85%-a szenved különböző keringési, légúti, ízületi, allergiás vagy krónikus betegségekben, ami megkeseríti mindennapjainkat. A kellemetlen tünetek miatt közérzetünk egyre rosszabb, sőt, alvászavarok is jelentkezhetnek, ami rányomja bélyegét a teljesítményre és a társas kapcsolatokra is.
A Terramagon+7 elektromágneses mezeje biztosíthatja, hogy testünk a káros környezeti hatások miatt eltorzult hullámok helyett a megfelelő frekvenciájú rezgéseket kapja. Mivel a szervezetünket felépítő milliárdnyi sejt mindegyike egy-egy elektromágneses egység, így a megfelelő elektromos impulzusok ezek összességére van jótékony hatással. A Terramagon+7 pulzáló mágnesterápiás készülék tehát a káros elektroszmog hatásait küszöbölheti ki, visszaállítva ezzel testünk egészséges egyensúlyát. Így járulhat hozzá az általános közérzet javulásához, a pozitív kedélyállapot kialakulásához.

Mágnesterápia az egészséges mosolyért

terramagon matracA mágnesterápiás eljárás fájdalmaktól és mellékhatásoktól mentes terápiát nyújt. Önnek csupán annyi a teendője, hogy egy erre alkalmas készüléken beállítja a megfelelő intenzitású és amplitúdójú mágneses hullámokat, beállítja a kezelés hosszát, majd lepihen a matracon.
A mágnesterápia gondoskodik arról, hogy testünk az eltorzult mágneses hullámok helyett a megfelelő frekvenciájú impulzusokat kapja, kivédve ezzel a káros elektroszmog hatásait. A testünkben helyreállt természetes egyensúly lelki békénknek, a kiegyensúlyozott lelkiállapotnak is kedvez, ami jótékony hatással van az immunrendszer munkájára is, így a különböző panaszok kellemetlen tünetei is hamarabb enyhülhetnek.

A pulzáló mágnesterápia jótékony hatásai

Vitalizálhatja szervezetét Javíthatja közérzetét Energizálhatja az egész testét Nyugtathatja idegrendszerét Javíthatja kedélyállapotát Segíthet ellazulni és így legyőzni a stresszt Frissebbé, energikusabbá teheti Önt

A mágnesterápia alkalmazásának gyakorisága

mágnesterápia alkalmazásaPanaszától függően átlagosan napi kétszer 10-15 perc kezelés már segíthet az általános közérzet javításán. Ezidő alatt Önnek nincs más dolga, mint pihenve feküdnie egy pulzáló mágnesterápiás derékaljon. Ajánlatos reggelente magasabb intenzitással kezdeni, délben a reggeli intenzitást csökkentsük a felére, este pedig alkalmazzuk a legalacsonyabb intenzitást a kezeléshez. A mágnesterápia egy szabályozó eljárásmód, melynek hatékonysága függ az adott panasz jellegétől és a szervezet reakcióképességétől. Minél régebb óta állnak fenn a panaszok, annál tovább tarthat az az idő, amíg a pulzáló mágnesterápia hatás jelentkezik.

Hazai sztárok, akik bizalmat szavaztak a mágnesterápiás eljárásnak

Pécsi Ildikó és a Terramagon+7Pécsi Ildikó súlyos autóbalesetét követően választotta kiegészítő kezelésként a pulzáló mágnesterápiás eljárást. Csala Zsuzsa egy kilátásba helyezett gerincsérv műtétet megelőzően kezdett el kiegészítő mágnesterápiás kezeléseket venni, végül legnagyobb megkönnyebbülésére nem került sor az operációra. Tallós Rita az emlőrákból való felépülése során a sugárkezelés és a gyógyszerek alkalmazása mellett használt pulzáló mágnesterápiás eljárást, Koltai Róbert pedig fájdalmas sérvműtétét követően tette próbára ezt az alternatív technikát, aminek azóta is lelkes alkalmazója.

Ismerje meg más hírességek tapasztalatait honlapunkon, a www.pulzaloderekalj.hu oldalon!

Ha a szállítással, vagy a termékkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük kattintson ide vagy tegye fel kérdését a "Kérdések és válaszok" menüpont alatt!

Több termék vásárlása esetén a szállítási költség változhat. Erről bővebb információt ide kattinva kaphat.

További termékek az eladótól (Terramagon +7 - Mágnesterápiás eszköz)