-71%

PierenAllerg-1 - lézerterápiás készülék

239 000 Ft helyett 68 990 Ft
Eladó: Gyógyvilág
eladó összes terméke
Elérhetőség: elfogyott
Garancia: 6 hónap
Szállítás:
A TERMÉK JELENLEG
NEM RENDELHETŐ!
kívánságlistára

Kapcsolódó termékekPierenAllerg-1

Vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelés
A lézerek között a legjobb optika az orrüreg sugárzására, ami hosszú évek alatt lett kifejlesztve, amely az emberi egészségre a leghatékonyabban hathat.
Fő hatása ennek a forradalmian új lézeres eszköznek abban rejlik, hogy javíthatja a véráramlást és beindíthatja a vérkeringést. A készülék alkalmas az egész családnak, egészségesnek és betegnek, fiatalnak és idősnek egyaránt. Ajánljuk bárkinek a jobb életminőség (életvitel) érdekében, alkalmas otthoni, valamint kórházi és egyéb gyógyászati használatra.Hatékonyan javítja a mikrokeringést. A kezelést egy könnyen használható, kellemes élményt nyújtó, hatékony lézer készülék végzi, mely növeli a vér oxigénszállító képességét.
Klinikai tapasztalatok alapján hígíthatja a vért, csökkentheti a zsír és a koleszterinszintet, normalizálhatja a vérnyomást és a cukorszintet, fokozhatja az ellenálló képességet, szervezetünknek energiát adhat, növelheti erőnlétünket, teljesítőképességünket. Ezért az egyik leghatékonyabb fegyver lehet a civilizációs betegségek ellen folytatott harcban. Használata nagyon egyszerű, gyors és hatékony. Segítheti a betegségből való felépülést, sportolóknak állóképesség-javításra, allergiában szenvedőknek elhagyhatatlan eszköz a mindennapokba. Betegségek és a szövődmények kialakulásának megelőzésében hatékony megoldás lehet, mellékhatás nélkül.

Ajánlott:
-Szív- és érrendszeri betegségek
-Vérnyomás probléma
-Allergiák
-Immunológia
-Izületi betegségek
-Fájdalomcsillapitás,Migrén
-Nem megfelelő vérellátás
-Hideg kéz,lábak
-Asztma
-Koleszterin
-Sportolóknak teljesitmény növelésre.

Ha a szállítással, vagy a termékkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük kattintson ide vagy tegye fel kérdését a "Kérdések és válaszok" menüpont alatt!

Több termék vásárlása esetén a szállítási költség változhat. Erről bővebb információt ide kattinva kaphat.

További termékek az eladótól (PierenAllerg-1 - lézerterápiás készülék - Légzésterápiás eszköz )