Nidolife

- Információk az eladóról

Visszajelzés összefoglaló

Eladók összegzett értékelései
Értékelés Elmúlt 7 napban Elmúlt 90 napban Összesen
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 6 (7 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 1 (1 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 1 (1 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 2 (2 adásvétel)
Átlag

Eladó értékeléseinek összefoglalója

Ez a táblázat az eladóról szóló véleményeket mutatja
10 részletes értékelés átlaga
Kapcsolatfelvétel az eladóval
A tranzakció lebonyolítása
Szállítás és csomagolás

Szállítással kapcsolatos információk - Nidolife

A megrendelt termékek kiszállítását/házhoz szállítását a Telestore Hungary Kft. megbízásából a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

Megrendelés külföldi címre való kiszállítás esetén?
Sajnos a grando webáruházból technikailag nem áll módukban külföldi szállítási címre kiszállítanunk a terméket!
Nincs lehetőség külföldi címre kiszállítani, így kérjük ezen esetben a grando-n ne rendeljenek terméket!
Külföldi megrendelés esetén kérjük használják a nidolife.hu webáruházat,
ahol Szlovákia, Románia, Csehország, Görögország, Ausztria, és Németország szállítási címre tudjuk a megrendelést teljesíteni illetve a kiszállítást időben lebonyolítani. 

Mikor kerül a termék kiszállításra utánvét esetén?
A szállítás pontos időpontjáról kollégánk tájékoztatja a megrendelőt.

Mennyibe kerül a termék(ek) kiszállítása, az utánvét?
A webáruházban megvásárolható termékeinket védő csomagolásban szállítjuk megrendelőinknek, termékcsomagjainkat a kiszállítandó terméktől függően bruttó 990, 1490 vagy 1990 Ft díjért szállítjuk ki a vásárlóink által megadott szállítási címre, amely költség az utánvétel költségét is tartalmazza. 

Hogyan történik az utánvétel esetén a számla kifizetése?
A megrendelt termék(ek) és a szállítás esetleges költségeinek ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a rendelést visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz.

Hogyan történik meg a termék átvétele előreutalás esetén?
A megrendelt termékeket a futárszolgálat szállítja ki vevőinknek. Mivel a termék ellenértékének és a szállítás esetleges költségeinek megfizetése előreutalással már megtörtént, így az átvételkor semmilyen egyéb költséget sem kell a futárnak megfizetni.

Hogyan vegyünk át csomagot a szállítást végző futárcégtől?
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámát megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Hol találhatóak a futárcéggel kapcsolatos információk?
A szállítást végző futárcég honlapja: http://www.gls-hungary.com.
A futárcég szállítási feltételeit a http://www.gls-hungary.com weboldalon a magunkról menüpont Általános üzleti feltételek linkre kattintva éri el.


Elfogadott fizetési módok

Előre utalás, Utánvét

Eladó által megadott szállítási költségek

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 990 Ft 990 Ft

Az eladó által felvett telephelyek listája

Cégnév cégforma nélkül Irányítószám Város Utca és házszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
Ajka 8400 Ajka Ipari Park, Keleti szektor 5717/11 Hrsz

Cserével kapcsolatos információk

A termék cseréjére vonatkozó szándékát az átvételtől számított 8 munkanapon belül kell jeleznie nekünk! Ezt megteheti e-mailben, telefonon vagy akár személyesen is. Csak futárszolgálattal fogadjuk el a küldeményeket, postai szállítással nem! Kérjük, hogy a terméket eredeti dobozában/csomagolásában minden tartozékával együtt juttassa vissza hozzánk. A termék visszaszállításának költségei a fogyasztót terhelik.

Visszavétellel kapcsolatos információk

Amennyiben az Ügyfél a termék házhozszállítása után el kíván a vásárlástól állni, azt az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül megteheti. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

Amennyiben az Ügyfél a vásárlástól el kíván állni, úgy az írásbeli elállási nyilatkozatot elegendő 8 munkanapon belül megküldeni az eladóónak és természetesen magát a terméket is mihamarább vissza kell küldeni. A szolgáltató az elállás napjától számított 30 napon belül visszafizeti a megfizetett összeget az Ügyfélnek. Elállás esetén a Fogyasztót, az Ügyfelet kizárólag a termék visszaküldésének a költsége terheli, a vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Természetesen az ügyfél a termék megvásárlásától a termék átvétele, kiszállítása előtt is bármikor elállhat, ezírányú szándékát telefonon, e-mailben és írásban jelezheti a szolgáltató, az üzemeltető felé.


A személyesen az eladó telephelyén, üzlethelyiségében átvett termékekre, amikor a vásárlás a termék megtekintését, kipróbálását követően jön létre, nem vonatkozik az elállási jog, mivel ez a fajta személyes átvétel nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek.

Telephelyek listája

Cégnév cégforma nélkül Irányítószám Város Utca és házszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
Ajka 8400 Ajka Ipari Park, Keleti szektor 5717/11 Hrsz

Nidolife

Cégadatok - Nidolife

A Nidolife webáruház, Nidolife márka egy merőben új irányt mutat meg az európai piacokon az egészségmegőrzési, a háztartási és a szépségápolási termékek értékesítésének az irányultságában. A Nidolife nem csak egy egyszerű kereskedői hálózatot alkot, hanem újraírja mindazokat az eddig ismert módszereket és értékesítési eszközöket, amik eddig kevésbé, vagy elcsépelten voltak csak szokványosak az emberek számára.


A NidoLife webáruház üzemeltetését, az egészségmegőrzési, a háztartási és a szépségápolási termékek értékesítését, a kereskedelmi tevékenységet a Telestore Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság végzi.


A webáruház üzemeltetője fenntartja a tévedés és nyomdahiba jogát, azaz a webáruházban feltűntetett adatokért - beleértve az árat - felelősséget nem vállal. Amennyiben a rendelés feldolgozása során bármilyen hibára fény derülne (pl. hibásan feltűntetett ár), akkor erről megrendelőt szállító értesíti, és megrendelőnek jogában áll a rendeléstől következmény-mentesen elállni. A szállító kizár minden kártérítési vagy más felelősséget, amely a webáruházban feltűntetett adatok hibájából származik.Weboldal címe http://www.nidolife.hu
Cég székhelye Ajka
Cím Tölgyfa utca 5.
Irányítószám 8400
Adószám 24204404-2-19
Ügyfélszolgálat telefonszáma +36202804939
Ügyfélszolgálat e-mail címe kitti@nidolife.hu

Navigáció és szűkítés

 - tól  - ig


További kategóriák

Pastaclean folteltávolító

A Magyarországon még újdonságnak számító Pastacleannel a folteltávolítás új korszaka veszi kezdetét. Megdöbbentően gyorsan és hatékonyan, mégis kíméletesen távolítja el a legmakacsabb és eltávolíthatatlanabbnak...

3 990 Ft

Króm színű Water Saver Vízmegtakarító szett

Használata során a mindennapok otthoni/üzemi vízfelhasználása 60-70%-al csökken a termék működéséből adódóan. Végleges megoldást jelent a termék a - sokszor akaratunk ellenére is -mosakodás, mosogatás, egyéb otthoni...

11 990 Ft

Maxilift ránctalanító szérum

Nincs ideje kivárni a ránctalanítók hatását? Valóban azonnali megoldást keres a ráncok ellen? Próbálja ki a MaxiLiftet! Ránctalanítás 2 perc alatt Az öregedés első jeleként megjelenő apró ráncok sokunk életét...

9 990 Ft

Stem Cell Therapy

Felfedezte bőrén az öregedés első jeleit? Zavarják az aprócska ráncok? Szeretne a kellemetlen barázdáktól örökre búcsút venni? Végre Magyarországra is megérkezett a Stem Cell Therapy, a forradalmian új őssejt terápiás...

9 990 Ft

Fehér színű Water Saver Vízmegtakarító szett

Használata során a mindennapok otthoni/üzemi vízfelhasználása 60-70%-al csökken a termék működéséből adódóan. Végleges megoldást jelent a termék a - sokszor akaratunk ellenére is -mosakodás, mosogatás, egyéb otthoni...

11 990 Ft

Víztakarékos perlátor

Egy hagyományos csaptelepen percenként akár 13 liter víz is elfolyhat. Ha azonban a csaptelep végére egy speciálisan kialakított perlátort rögzítünk(a csaptelepen található menet segítségével) úgy akár 70%-os...

1 190 Ft