Kuzmann + Kuzmann Kft.

- Információk az eladóról

Visszajelzés összefoglaló

Eladók összegzett értékelései
Értékelés Elmúlt 7 napban Elmúlt 90 napban Összesen
0 (0 adásvétel) 8 (8 adásvétel) 605 (662 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 83 (94 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 31 (33 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 18 (18 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 21 (21 adásvétel)
Átlag

Eladó értékeléseinek összefoglalója

Ez a táblázat az eladóról szóló véleményeket mutatja
758 részletes értékelés átlaga
Kapcsolatfelvétel az eladóval
A tranzakció lebonyolítása
Szállítás és csomagolás

Szállítással kapcsolatos információk - Kuzmann + Kuzmann Kft.

Termékszállítás

Arendelés feldolgozásától számított 2-7 munkanapon belül vállaljuk a termék kiszállítását.

A házhozszállítás díjaként a webshopban feltüntetett mindenkori kiszállítási díjak érvényesek.

A termék Magyarország területére történő házhozszállítását együttműködő partnereink végzik.

A házhozszállítás pontos időpontjának egyeztetését futárszolgálataink közvetlenül a Vásárlóval végezi. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.

Házhozszállítási díjunk magába foglalja a rendelt termék raktártól rendeltetési helyig való szállítását (emeleti díj nélkül)!

A szállítási díj egy címre vonatkozik, tehát ha több terméket kell szállítani ugyanarra a címre, akkor is csak egy szállítási díjat számolunk fel.

A terméket átvételkor a Vásárló a futárral együtt kibontják a csomagolásból, kérjük, hogy alaposan nézze át, hogy nincs-e bármilyen sérülés a kiszállított készüléken. Ezután a szállító átadja a Vásárlónak a számla eredeti példányát, valamint lepecsételt a garanciajegyet, és megkéri, hogy a számla szállítónál maradó példányát aláírva igazolja a termék sérülésmentes átvételét.

Személyes átvétel:

Önnek lehetősége van a terméket 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14. ( Lurdy-ház) szám alatt a földszinten található ? BIG MIX ?(49-es) üzletben és a 1151 Budapest Székely Elek u 9. alatt megtalálható átvevőhelyen személyesen átvenni.

A megrendelés pozitív visszaigazolásáról megküldött elektronikus levélben tájékoztatjuk a Vásárlót a termék pontos beérkezéséről, amikortól lehetőség van átvenni azt a budapesti telephelyünkön.

Csomagolás:

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Vételár megfizetése:

Jelenleg az alábbi fizetési forma közül választhat:

  • készpénzben a szállító kollégának az áru átvételekor
  • készpénzben a személyes átvételkor üzletünkben

Elfogadott fizetési módok

Utánvét, Készpénz

Eladó által megadott szállítási költségek

Futárszolgálat Személyes átvétel
Utánvét
0 gramm - 1000 gramm 1470 Ft ingyenes
1001 gramm - 5000 gramm 1600 Ft ingyenes
5001 gramm - 10000 gramm 2000 Ft ingyenes
10001 gramm - 20000 gramm 3000 Ft ingyenes
20001 gramm - 30000 gramm 4000 Ft ingyenes
30001 gramm - 5000 Ft ingyenes

Az eladó által felvett telephelyek listája

Cégnév cégforma nélkül Irányítószám Város Utca és házszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1151 Budapest, Székely E. u. 9. 1151 Budapest Székely Elek u. 9. 9-16 9-16 9-16 9-16 9-16 nincs nincs
Lurdy Ház Budapest IX. kerület 1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14. 10-19 10-19 10-19 10-19 10-19 10-16 nincs

Cserével kapcsolatos információk

1. Garancia, szavatosság

2. Termékeire vonatkozóan Szolgáltató a Weboldalon szereplő tájékoztatóban megjelölt időtartamú jótállást (garancia) vállal, a vonatkozó jótállási feltételekben meghatározott feltételekkel. Szolgáltató az egyes termékekre vonatkozó jótállás időtartamát legkésőbb a termék Ügyfél általi átvételekor adott garanciajegyen (jótállási jegyen) szereplő adatok útján közli.

3. Ügyfél a Szolgáltató általi teljesítés időpontjától (az átadás-átvétel, illetve üzembe helyezés napja) a jótállási időtartam ideje alatt érvényesítheti a jótálláshoz fűződő jogait.

4. Ügyfél kizárólag a Szolgáltató által a termék átvételekor átadott jótállási jegy, vagy a kifizetés igazolására kiállított számla bemutatása, illetve átadása esetén jogosult jótálláshoz fűződő jogainak érvényesítésére. Ügyfélnek a vásárlás tényét minden kétséget kizáróan igazolnia kell. Az egyes termékekre vonatkozó jótálláshoz fűződő jogok köréről minden esetben a jótállási jegyben foglaltak irányadók.

5. A jótállás időtartama alatt Szolgáltató a jótállási jegyben biztosítottaknak megfelelően Ügyfél választása szerint vállalja a hibás termék cseréjét vagy kijavítását, kivéve, ha a kijavítás vagy csere nem lehetséges, vagy Szolgáltatónak a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

6. Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a termék átadásától számított három munkanapon belül érvényesíti csereigényét Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

7. A jótállás az Ügyfél törvényből eredő szavatossági jogait nem érinti. Az Ügyfél a javítás helyéről az adott termék garanciajegyén, vagy Szolgáltató ügyfélszolgálatán tájékozódhat.

Visszavétellel kapcsolatos információk

Elállás joga, módja, következményei

1. A fogyasztónak minősülő személy a szerződéstől 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga személyes átvétel esetén is gyakorolható. Az Ügyfél elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti a Szolgáltatóval.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról az Ügyfélnek saját költségén kell gondoskodnia. Az Ügyfél az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza a Szolgáltató részére, utánvételes átvételt a Szolgáltató nem teljesít. Elállás esetén az Kuzmann+Kuzmann Kft. követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül az Ügyfelet az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.


2. Az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát:

  • olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza
  • hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást az Ügyfél felbontotta, valamint
  • a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

3. Az e pontban foglaltak kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő Ügyfeleink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.

Telephelyek listája

Cégnév cégforma nélkül Irányítószám Város Utca és házszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1151 Budapest, Székely E. u. 9. 1151 Budapest Székely Elek u. 9. 9-16 9-16 9-16 9-16 9-16 nincs nincs
Lurdy Ház Budapest IX. kerület 1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14. 10-19 10-19 10-19 10-19 10-19 10-16 nincs

Cégadatok - Kuzmann + Kuzmann Kft.

Tisztelt Vásárlónk! Tisztelt Leendő Vásárlónk!

Engedje meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk.

Cégünk, a Kuzmann + Kuzmann Kft több, mint 20 éve alakult. A megalakulást követően nagykereskedőként jelentünk meg a piacon. Főként a saját magunk által importált árukat az újonnan kialakuló kiskereskedelmi egységekben értékesítettük.

A Metro láncolat megjelenésével profilt váltottunk, és főként hipermarketekre szakosodtunk, amellett, hogy továbbra is kiszolgáltuk a kiskereskedelmi láncokat is.

Az elmúlt években kialakult gazdasági válság miatt a hipermarketek újító szelleme lelassult, amelynek sajnos a fogyasztók látják kárát. Annak érdekében, hogy cégünk továbbra is a vásárlók igényeit szolgálja ki, szemben a biztonságra való törekvéssel, mi folyamatosan nyomon követjük, és jelen vagyunk a legnagyobb nemzetközi vásárokon, ahol mindig a legújabb trendeket követő termékeket választjuk ki és szerezzük meg vevőinknek.

A Kuzmann kft profilja nem egy termékkörre épül, hanem speciálisan a vevők igényeit kiszolgáló, akciókban szereplő termékekre. Célunk kialakítani a termékválasztékot és a megfelelő árat.

Termékeinket továbbra is saját erőforrásokkal importáljuk, raktározzuk, kikerülve ezzel azt, hogy az értékesítési láncokon áthaladó termékeket terhelő haszonkulcsokat a vevő fizesse meg.

A vevői igények minél jobb kiszolgálása érdekében a közvetlen értékesítési csatorna megnyitásával egyetemben megnyitottuk saját szakszervizünket is, cégünk alkalmazásában álló, több éves tapasztalattal rendelkező kisgépszervizes kollegáink állnak rendelkezésükre.

Irodánkban kollegáink mind telefonon, mind e-mailben állnak rendelkezésükre.

Célunk a folyamatos fejlődés fenntartása az ügyfélkiszolgálásban.

Bízva sikeres együttműködésünkben,

Tisztelettel:

Kuzmann KftWeboldal címe http://www.bigmix.hu
Cég székhelye Budapest
Cím Székely Elek u 9
Irányítószám 1151
Adószám 12105896-2-43
Ügyfélszolgálat telefonszáma 0614106178
Ügyfélszolgálat e-mail címe rendelesonline@kuzmann.hu

Navigáció és szűkítés

 - tól  - ig


További kategóriák

Panoráma hintaágy - ingyenes szállítással

Panoráma hintaágy - 218471 NAGY NYÁRI Főbb jellemzői: 3 személyes hintaágy Lapszivacs párnával 2 kispárnával Árnyékoló tetővel Az ülőfelület anyaga: Feszített textil, sötétkék színű A hintaágy kizárólag a képen...

49 900 Ft helyett 29 990 Ft

Mobil gyerek utazóágy - ingyenes szállítással

Mobil gyerek utazóágy (kerekes, összecsukható) ingyenes szállítással CSAK MA! a grando.hu oldalán 6.990 Ft 12.990 Ft helyett - 46 % Házhozszállítás: Futárszolgálattal ingyenes hordozható, összecsukható utazóágy 2...

12 990 Ft helyett 6 990 Ft

Etetőszék ingyenes kiszállítással

Nyitott méret: 83 x 48 x 100 cm Doboz méret: 33 x 50 x 59 cm Súlya: 10 kg Változtatható magassági luxus gyerekülés (7 szint Ülése párnázott 5 pontos biztonsági öv Kivehető lemosható betét van melyben vastagsága 2...

15 990 Ft helyett 7 990 Ft

Plüss hintaló kézzel varrott nyereggel, masszív ajzattal

Plüss hintaló kézzel varrott nyereggel A hintalovat kb. 18 hónapos kortól ajánljuk 4 éves korig, de ez természetesen függ a kedves gyerek méreteitől. Beltéri használatra ajánljuk!   Maga a hinta alsó része jó minőségű...

18 000 Ft helyett 8 990 Ft

Multifunkciós kézi szerszám

Elektromos multifunkciós kézi szerszám Cikkszám: 213077 Leírás: Változtatható fejegységű rezgő kéziszerszám, melyre a csiszolófelületeket tépőzárral lehet rögzíteni. A többcélú készülék könnyű...

16 990 Ft helyett 8 990 Ft

Magic Cardio Fitt fitness gép beépített computerrel

Cardio Fitt fitness gép MAGIC CARDIO FITT Fitness gép   A klasszikus stepper és a twister ötvözete, forradalmian új konstrukció a teljes test átmozgatására! A termék beépített computerrel van ellátva, mely az...

24 990 Ft helyett 9 990 Ft

Kábeldobos hosszabbító 25 m-es

Kábeldobos hoszzabító 25 méteres Kábeldobos hosszabbító 25M fekete kábellel A vezeték mérete: 3G1.0mm * 25 m 3 eres kábellel Műszaki jellemzők: 10A / 230V ~ 50Hz 4 elosztóval a kábeldob oldalán A vezeték, a dob...

7 990 Ft helyett 3 990 Ft

Oldalszárnyas RC 4,5-csatornás erősített helikopter - Azonnal, raktárról!

    Oldalszárnyas RC 4,5-csatornás erősített helikopter       Régi vágyunk volt, hogy kipróbálhassunk mindenféle helikopter modellt, és szerettük volna, ha mások is megtapasztalhatnák milyen...

16 600 Ft helyett 9 990 Ft

Hinta 2 állású beülővel

Kerti hinta 2 állású beülővel- 218973 Gyermek kerti hinta, 2 állású, két beülővel. Felállított mérete: 220 * 155 * 200 cm Cső mérete: 50 / 25 MM A terméket lapraszerelten szállítjuk. Csomagolt méret: 120 * 25 * 22 cm...

38 900 Ft helyett 27 990 Ft

Hintaágy 2 személyes - ingyenes szállítással

Hintaágy 2 személyes - 218447 Hintaágy adatai: Felállított méret: 140 * 110 * 153 cm Csőméret: 38 * 1.0/28 * 1.0/25 * 1.2/22 * 0.8/16 * 0,6mm 160G polyester anyagú párna 600 * 600 D pvc ülőfelület Csomagolt méret: 130 * 70 *...

1 ...