1stFashion Webáruház

- Információk az eladóról

Visszajelzés összefoglaló

Eladók összegzett értékelései
Értékelés Elmúlt 7 napban Elmúlt 90 napban Összesen
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 59 (75 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 1 (1 adásvétel) 11 (13 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 2 (2 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 4 (4 adásvétel)
0 (0 adásvétel) 0 (0 adásvétel) 1 (1 adásvétel)
Átlag

Eladó értékeléseinek összefoglalója

Ez a táblázat az eladóról szóló véleményeket mutatja
77 részletes értékelés átlaga
Kapcsolatfelvétel az eladóval
A tranzakció lebonyolítása
Szállítás és csomagolás

Szállítással kapcsolatos információk - 1stFashion Webáruház

Személyes átvételt sajnos nem tudunk biztosítani!

Szállítás ajánlott levélként: A kézbesítési díj a terméke(ek) összsúlyától függően 465-700 Ft között mozog. Amennyiben a szállítási díj ennél magasabb lenne, a termékeket automatikusan futárszolgálattal küldjük el, amelynek díja egységesen 990 Ft. A postán küldött termékeket kizárólag ajánlott levélként kézbesítjük, sima levélként nem vállalunk kézbesítést! Amennyiben vásárlásának összértéke 6.000 Ft fölött van, javasoljuk, hogy kérjen értékbiztosítást, webáruházunk ugyanis nem vállal felelősséget a Magyar Posta hibájából, a kézbesítés során elveszett csomagokért!

Szállítás futárszolgálattal: A szállítást az MPL Futárszolgálat végzi. A szállítási díj tartalmazza a feladást követő 24 órán belüli házhoz szállítást, nyomon követhetőséget, kétszeri kézbesítési kísérletet, illetve az értékbiztosítást.

A kézbesítés történhet előreutalást követően, illetve utánvéttel.

Kézbesítés banki előreutalást követően: A megvásárolt termékeket a vételár bankszámlánkra történő megérkezését követően az MPL Futárszolgálat kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 990 Ft az ország területén bárhová.

Kézbesítés utánvéttel: A megvásárolt termékeket az MPL Futárszolgálat kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 1190 Ft az ország területén bárhová.

A kézbesítés folyamata: Megrendelésének leadását követően munkatársunk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot 1 munkanapon belül, és tájékoztatja Önt a fizetéssel és szállítással kapcsolatos tudnivalókról. Amennyiben a termék raktáron van (lásd szállítási határidők), 3 munkanapon (amennyiben Ön másként nem rendelkezik) belül  átadjuk azt a futárszolgálatnak. A küldemények a feladástól számított 1 munkanapon belül érkeznek meg a címzetthez munkaidőben, 8-17 óra között. Kérjük, megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, amelyen ezen időintervallumon belül a kézbesítő megtalálja Önt! Amennyiben a kézbesítő nem találja Önt a megadott címen az előre egyeztetett napon, telefonon keresi Önt, illetve értesítőt helyez el a postaládában.

Az át nem vett csomagokkal kapcsolatos tudnivalók

Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a postaköltség ismételt átutalása után tudjuk megtenni!
Utánvéttel megrendelt, és kiszállított, de a vásárló által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget kiszámlázzuk a vásárló felé. A számlán szereplő összeget a vásárló haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles cégünk bankszámlájára átutalni.  A visszaszállítás és adatfeldolgozás költsége az eredetileg felszámolt postaköltséghez adódik, és minden esetben 800 Ft-ot tesz ki. A kiegyenlítetlen, és írásban nem vitatott, lejárt határidejű  számlák ellenértékét közjegyző és ügyvéd jelenlétében gyorsított fizetési eljárással kezdeményezzük, mely további legalább 10.000 Ft-os költséget jelent a Vásárló részére. Amennyiben az ügyvédi felszólításra sem egyenlíti ki a már további költségekkel növelt összeget, úgy végrehajtási eljárást kezdeményezünk.


Elfogadott fizetési módok

Előre utalás, Utánvét

Eladó által megadott szállítási költségek

Standard postai csomag Futárszolgálat
Előre utalás Előre utalás Utánvét
0 gramm - 250 gramm 600 Ft 1190 Ft 1190 Ft
251 gramm - 500 gramm 990 Ft 1190 Ft 1190 Ft
501 gramm - 1190 Ft 1190 Ft 1190 Ft

Az eladó által felvett telephelyek listája

Cégnév cégforma nélkül Irányítószám Város Utca és házszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1st Fashion Webáruház 1118 Budapest Ugron Gábor u. 7. 10-18 10-18 10-18 10-18 10-18 zárva zárva

Cserével kapcsolatos információk

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül lehetőség van csere garancia érvényesítésére, azaz ha a termék valami miatt nem felel meg az Ön számára, és Ön hiánytalanul, sérülésmentesen,az eredeti fóliába visszacsomagolva, eredeti, a termékről le nem szedett címkéjével együtt címünkre (1st Fashion Webáruház, 1118 Budapest, Ugron Gábor u.7.) saját költségén visszaküldi,az áru visszaszolgáltatását követő 8  (nyolc) napon belül ajánlott levélként, vagy az MPL futárszolgálattal elküldjük Önnek a választott csere terméket. Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy a vevő viseli a csere termék elküldésének postaköltségét, amelyet banki előreutalással (ez esetben a szállítási költség 700 Ft), vagy a futárnak történő készpénzes fizetéssel (ez esetben a szállítási költség 1390 Ft) egyenlíthet ki. Amennyiben egy vagy több terméket cserélni kíván, kérjük, visszapostázáskor a borítékba szíveskedjék betenni egy levelet, amelyben megírja a megrendelésszámot, a cserébe kért termék(ek) nevét és kódszámát, illetve azt, hogy az újrapostázás költségét banki előreutalással, vagy a futárnak készpénzben fizetve szeretné kiegyenlíteni!

Visszavétellel kapcsolatos információk

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül lehetőség van a pénzvisszafizetési, vagy csere garancia érvényesítésére, azaz ha a termék valami miatt nem felel meg az Ön számára, és Ön hiánytalanul, sérülésmentesen,az eredeti fóliába visszacsomagolva, eredeti, a termékről le nem szedett címkéjével és a számlával együtt címünkre (1st Fashion Webáruház, 1118 Budapest, Ugron Gábor u.7.) visszaküldi, az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatérítjük a termék vételárát bankszámlára történő átutalással, vagy ajánlott levélként elküldjük Önnek a választott csere terméket. Az átvétel dátumát bizonyítja  a futárszolgálat szállítójegyzéke.

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy elállás esetén a vevő viseli az áru postázásával és visszaszolgáltatásával, illetve csere esetén a csere termék elküldésével kapcsolatban felmerült összes költséget, azaz áruházunk kizárólag a termék vételárát téríti vissza. A termék vételárát kizárólag banki átutalással tudjuk visszatéríteni, sem készpénzben, sem rózsaszín postai utalványon nem áll módunkban megtéríteni.  Utánvétes csomagot áruházunknak nem áll módjában átvenni!

Rendelésre érkező termékekre vonatkozó garancia: Méretre készülő, rendelésre érkező estélyi- és menyasszonyi ruhák esetében a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet5. § (c) bekezdése értelmében az elállás joga nem gyakorolható az egyedi méret alapján rendelt ruhák esetében, így a nem megfelelő méretvételből származó hibákért nem vállalunk felelősséget. Teljes csere garanciát adunk azonban nem megfelelő szín*, típus**, méret***, illetve bármilyen nem javítható jelentős hiba**** esetében. Ilyen esetben a hibás terméket webáruházunk címére kérjük visszaküldeni ajánlott levélként (lásd feljebb)! A visszaküldött ruhát ellenőrizzük, erről videó felvételt készítünk a későbbi félreértések elkerülése végett. Amennyiben a termék valóban hibás, díjmentesen kicseréljük Önnek, és a visszaküldés költségét banki utalással 30 napon belül visszatérítjük. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy rendelésre érkező termékek (menyasszonyi- és estélyiruhák, cipők, Swarovski Elements kristályos ékszerek stb.) esetében kizárólag csere garanciát biztosítunk, tehát a termék vételárát nem áll módunkban megtéríteni! A csere garancia kizárólag ugyanarra a modellre, színre és méretre vonatkozik, tehát sem más modellre, sem más színre vagy méretre nem áll módunkban cserélni a hibás terméket!
*
az esetleges kismértékű színárnyalat eltérés nem számít garancia oknak, hisz minden monitoron más és más árnyalatúnak tűnik egy adott szín
** Típus eltérésnek számít, ha nem az Ön által megrendelt modellt szállítjuk
***Méreteltérésnek számít az Ön által megadott méretektől való jelentős, azaz 3 cm-nél nagyobb eltérés
****Hibának a nem javítható, és valóban jelentős esztétikai problémát jelentő  állapot számít (azaz nem számít hibának pl. egy-egy gyöngy, vagy strassz meglazulása, vagy a ruha esetleges szennyeződése, amely kézi tisztítással könnyedén eltávolítható).
Vitás esetekben az illetékes döntő szerv a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség

Az ingyenes kiszállítás kedvezménye nem illeti meg azt, aki a vásárlástól eláll. Ez esetben a szállítás költségeit - a szállítási díjjegyzék szerint - a vevő köteles megtéríteni, azaz a szállítási költséggel csökkentett vételárat tudjuk számára visszaküldeni.

Futárszolgálat által történő szállítás díjjegyzéke (vásárlástól való elállás esetén):
banki előrefizetés esetén 990 Ft
utánvétes fizetés esetén 990 Ft

Amennyiben a vásárolt termék hibás, a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül lehetőség van a pénzvisszafizetési, vagy csere garancia érvényesítésére. Az átvétel dátumát bizonyítja  a futárszolgálat szállítójegyzéke. Amennyiben Ön hiánytalanul, az eredeti fóliába visszacsomagolva, eredeti, a termékről le nem szedett címkéjével együtt címünkre (1st Fashion Webáruház, 1118 Budapest, Ugron Gábor u.7.) visszaküldi a hibás terméket, ajánlott levélként 8 napon belül elküldjük Önnek a csere terméket és banki átutalással 30 napon belül megtérítjük a visszaszolgáltatás költségeit.  Amennyiben nincs raktáron a termék (azaz nem tudjuk kicserélni), lehetőség van a pénz visszafizetési garancia érvényesítésére. Ebben az esetben a pénz visszafizetési garancia a termék vételárán felül a szállítási költségre és a visszaszolgáltatás költségére is vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy ha a hibás terméket lehetőségünk van kicserélni hibátlanra, ám Ön a csere helyett a pénz visszafizetést választja, a szállítási költséget és a visszaszolgáltatás költségét nem áll módunkban visszatéríteni! A hibás terméket kérjük, a Magyar Postán keresztül, ajánlott levélként vagy csomagként szíveskedjék visszaküldeni, mivel a visszaszolgáltatás költségeként kizárólag a Magyar Posta hivatalos díjszabása szerinti ajánlott levél vagy csomag feladási díját tudjuk visszatéríteni* !

* Önnek lehetősége van más visszaküldési módot (futárszolgálat, elsőbbségi levél, értékbiztosítás) választani, azonban ez esetben is  csak az ajánlott levél vagy csomag feladási díját térítjük vissza.

Utánvétes csomagot áruházunknak nem áll módjában átvenni!

Amennyiben a meghibásodás jelentéktelen, vagy nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, áruházunk fenntartja magának a jogot, hogy a pénzvisszatérítést megtagadja.

Miután a fényképek nem tudják teljes mértékben visszaadni az élő színeket, sőt, az egyes monitorokon is más-más színárnyalatúnak látszik ugyanaz a kép, webáruházunk nem vállal felelősséget azért, ha a fényképen látható színárnyalat kis mértékben eltér a termék színétől.

A WebÁruházunkban található információkkal, képekkel és árakkal kapcsolatban fenntartjuk a jogot bármilyen nyilvánvaló tévesztés vagy szerkesztési hiba korrigálására.


Telephelyek listája

Cégnév cégforma nélkül Irányítószám Város Utca és házszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1st Fashion Webáruház 1118 Budapest Ugron Gábor u. 7. 10-18 10-18 10-18 10-18 10-18 zárva zárva

1stFashion Webáruház

Cégadatok - 1stFashion Webáruház

1st Fashion EV

Székhely: 1118 Budapest, Ugron Gábor u. 7.

Nyilvántartási szám: 21340888

Adószám: 60536774479123101

Bankszámlaszám: Citibank 10800014-80000006-12512108. Kérjük, ne utaljon előre, szíveskedjék megvárni visszaigazolásunkat, melyet a megrendelés beérkezését követően a lehető leghamarabb elküldünk Önnek emailben! A visszaigazolásban adjuk meg a szállítási határidőt, illetve - amennyiben a termék raktáron van és tudjuk szállítani - utaláshoz szükséges adatokat!

Telefon (Munkanapokon 10-18h-ig): 06 30 842 2318

Szállítási határidők:

Az egyes termékek adatlapján minden esetben szerepel az adott termék szállítási határideje. A Swarovski kristály ékszerek és az arannyal galvanizált ékszerek kivételével a legtöbb termékünk raktáron van, ezeket a fizetést követően (utánvétes fizetés esetén a megrendelést követően) 3-10 munkanapon belül szállítjuk (feladjuk), amennyiben Ön nem rendelkezik másként (a megrendelés visszaigazolásakor jelezzük, hogy mikorra várható a termék kézbesítése. Ekkor nyílik lehetősége arra, hogy esetleg más, Önnek alkalmasabb szállítási napot jelöljön ki).

A Swarovski kristály ékszerek és az arannyal galvanizált ékszerek megrendelésre érkeznek. Ezen termékeknél a várható szállítási idő 15 munkanap, ám Önnek nem szükséges előre kifizetnie a termék árát. Megrendelését követően munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és kéri a megrendelés megerősítését. Ezután megrendeljük Önnek a terméket, és írásban értesítjük Önt a termék megérkeztéről, és ekkor egyeztetjük Önnel a szállítás és fizetés részleteit.

Csúcsidőszakokban (elsősorban Karácsony táján) a raktáron nem lévő termékek szállítási ideje jelentősen meghosszabbodhat, akár 20-25 munkanap is lehet, tekintettel arra, hogy a nemzetközi posta ezen időszakban rendkívül túlterhelt.Weboldal címe http://www.ruha-ekszer.hu
Cég székhelye Budapest
Cím Rákó u. 14
Irányítószám 1112
Adószám 70964943-1-43
Ügyfélszolgálat telefonszáma 0036308422318
Ügyfélszolgálat e-mail címe info@1stfashion.hu

Navigáció és szűkítés

 - tól  - ig


További kategóriák

Menyasszonyi ruha, szalagavató ruha 34- 44-es konfekcióméretekben, szállítás 4-6 hét expressz szállítás 2-3 hét

Tisztelettel kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy a méretre készülő ruhákat csak abban az esetben rendeljék meg, ha az előleget 7 napon belül át tudják utalni bankszámlánkra! A ruha több méretben (34-től 44-es...

Jersey koktélruha 2 színben S/M-es

Jersey koktélruha 2 színben S/M-es Méret:36/38 os konfekcióméretre (one size)    Rendelése leadásakor kérjük, a megjegyzés rovatban legyen kedves feltüntetni a kívánt színt! Mell:80-90 cm hossz 83 cm Anyag:jersey...

Csipkeruha 2 színben S EB094

Csipkeruha S EB094 34/36-os konfekcióméret (egy méret)  JELENLEG CSAK FEKETE SZÍNBEN Rendelése leadásakor kérjük, a megjegyzés rovatban legyen kedves feltüntetni a kívánt színt!   hossz 85 cm mell 80-90 cm Anyaga:rugalmas...

Álomszép muszlin koktélruha lazac és fekete raktáron, S/M/L méretben,

Álomszép muszlin koktélruha lazac és fekete színben raktáron, S/M/L méretben, 36/38/40-es konfekcióméret (egy méret) hossz 136 cm mell:110 cm   Anyagösszetétele: muszlin...

Menyasszonyi ruha, szalagavató ruha, estélyiruha méretre készítve, igény szerinti színben, SZÁLLÍTÁS 6-8 hét

Tisztelettel kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy a méretre készülő ruhákat csak abban az esetben rendeljék meg, ha az előleget 7 napon belül át tudják utalni bankszámlánkra! A ruha az Ön méretére, és az Ön által...

Menyasszonyi ruha, szalagavató ruha 34- 44-es konfekcióméretekben, szállítás 4-6 hét expressz szállítás 2-3 hét

Tisztelettel kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy a méretre készülő ruhákat csak abban az esetben rendeljék meg, ha az előleget 7 napon belül át tudják utalni bankszámlánkra!A ruha több méretben (34-től 44-es...

Flitteres koktélruha szivacsos mellbetéttel S/M Eb102

Flitteres koktélruha szivacsos mellbetéttel S/M Eb102 34/36/38-es konfekcióméret (egy méret) hossz 80 cm mell:80-90 cm   Anyagösszetétele: rugalmas tüll s jersey...

Virágos pamutjersey leggings S/M

    Virágos pamutjersey leggings S/M 34-38-os konfekcióméret (one size) Méret: hossz 100 cm derék: 60.80 cm   Anyagösszetétele: pamutjersey      ...

Aszimetrikus kapucnis szürke pamut póló S 7574

Aszimetrikus kapucnis szürke pamut póló S 7574 Hossza: hosszabb rész 67 cm, rövidebb rész 45 cm mell: 90cm Anyag: pamut...

Kapucnis pamutpóló S méret

Kapucnis pamutpóló S méret anyaga pamut   Amennyiben több méret és szín közül lehet választani, kérjük, rendelése leadásakor a megjegyzés rovatban szíveskedjék feltüntetni a kívánt méretet!     Mell HOssz ujj Váll...

1 ...